Elkészítés: A banánokat pürésítjük, majd az olvasztott, de nem meleg vajjal, a porcukorral és a tojásokkal habosra keverjük.
A csokoládét durvább darabokra vágjuk vagy reszeljük.
A lisztet a sütőporral és a darabos csokival összekeverjük, és a masszához óvatosan hozzákeverjük.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a masszát beleöntjük, a tetejét elsimítjuk.
180 fokra melegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
A kétféle csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük. A világosabb bevonóval a kihűlt süteményt bevonjuk, majd a sötétebbiket rácsurgatjuk, és vékony kés segítségével a barna csokiba mintákat rajzolunk tetszés szerint.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre