Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Bakonyi vaddisznóleves zöldségekkel

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg vaddisznócomb
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg gomba
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 3 db burgonya
  • 20 dkg leveszöldség
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • bors
  • őrölt kömény ízlés szerint
  • 2 dl tejföl
  • csigatészta

Elkészítés

    Elkészítés: 1. Kevés olaj on megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst, és fehéredésig pirítom. Ezután megszórom pirospaprikával és felöntöm vízzel, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítem, és félpuhára főzöm.

    2. Majd hozzáadom a felkockázott zöldségeket, a gombát, a zöldborsót, a paprikát és a paradicsomot is. Puhára főzöm, és ekkor főzöm bele a tésztát is, majd a tejföl lel behabarom, és ha szükséges, még ízesítem.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin