Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bakonyi sertésragu

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombátfelszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk.
  2. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a paprikát és a paradicsomot, és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst és a gombát, és megsózzuk, megborsozzuk.
  3. Ha zsírjára sült, megszórjuk a pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, és puhára pároljuk. Behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, 1 dl és kiforraljuk. Rizzsel, galuskával vagy tésztával tálaljuk. 

    BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>> 

    GOMBÁS TOKÁNYOK >>>

    KLASSZIKUS, MÁJAS, GOMBÁS - HÁZIAS PÖRKÖLT RECEPTEK >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss