Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bakonyi sertéscsíkok II.

MME MME
1 5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéshúst felszeleteljük, csíkokra vágjuk, majd megforgatjuk lisztben. Az olajat felforrósítjuk, és megsütjük rajta a húst. Ha megsült, kivesszük az olajból.

Ebben a serpenyőben megpirítjuk a hagymát, majd a gombát is beletesszük. Pirospaprikával megszórjuk, és felöntjük 2 dl vízzel. Visszarakjuk a húst is, és együtt megpároljuk.

Ha elkészült, tejfölbe elkevert liszttel besűrítjük, borssal ízesítjük.

Köretnek galuskát készítünk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss