A gombát megpucoljuk és feldaraboljuk. A megmosott és szárazra törölt húst kicsit kiklopfolom, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A zsírt egy lábosban felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig sütjük rajta, majd tányérra szedjük.
A visszamaradt pecsenyezsírba tesszük a kockára vágott hagymát, megpirítjuk, rátesszük a gombát, megsózzuk, és kicsit átforgatjuk, majd és megszórjuk pirospaprikával.
Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát és visszatesszük a hússzeleteket is. Megszúrjuk a felaprított petrezselyemzölddel, majd egy kevés vizet öntünk alá, lefedjük, és mindig pótolva a vizet puhára pároljuk a húst, végül zsírjára sütjük.
Kivesszük a hússzeleteket, megszórjuk liszttel a gombás szaftot, öntünk hozzá egy kevés vizet, beletesszük a tejfölt, és jól összeforraljuk.
Visszatesszük a húsokat és együtt felförraljuk. Tésztával tálaljuk, de lehet nokedlit is szaggatni hozzá.