Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bakonyi betyárleves IV.

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott hagymát, pár percig pirítom, majd hozzáadom a 2x2 centis kockákra vágott húst. Sózom, borsozom, és félpuhára párolom.

Utána hozzáadom a kockákra vágott leveszöldséget, és tovább főzöm. Mikor megpuhult, hozzáadom a felkockázott gombát, paprikával fűszerezem, és belekeverem a tejfölt. A végén hozzáadom az apróra vágott kaprot. Hozzáadom a felcsíkozott zöldpaprikát és
paradicsomot.

Levesbetétként csipetkét főzök bele.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss