Elkészítés: A felhevített olajba szeletelt vöröshagymát teszünk, és megsózzuk. Kevés vizet öntünk rá, és visszapirítjuk.
A csirkemellet feldaraboljuk, a zöldségeket apró kockákra vágjuk.
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a csirkemellet. Megvárjuk, amíg a hús teljesen kifehéredik, és beletesszük a felkockázott sárgarépát. Kicsit borsozzuk, majd rádobunk egy csokor apróra vágott petrezselymet.
A kockára vágott paradicsomot, és paprikát is a húshoz adjuk. Ha megpárolódott, felöntjük vízzel, teszünk bele fokhagymát, a tetejét pedig megszórjuk pirospaprikával.
Felforraljuk, majd beletesszük a felaprított gombát és a felkockázott burgonyát. Megszórjuk finomra vágott kaporral.
A keményítőt feloldjuk vízben, és a forrásban lévő leveshez adjuk. Kevergetés közben még tejszínnel is sűrítjük, és összeforraljuk.
Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre