Elkészítés: 1. Elvegyítem a lisztet és a sütőport.
2. Csomómentesre keverem a tészta többi hozzávalójával.
3. Kibélelem vagy kivajazom a sütőformákat, majd megtöltöm 3/4-ig a tésztával.
4. A töltelékhez összekeverem a likőrt a csokival vagy kakaóporral, míg sűrű (!) krém nem lesz. (Mogyorónyi vaj segíthet homogenizálni.) Ízlés szerint cukorral édesítem.
5. Kiskanállal szétosztom a krémet a nyers tésztán. Befedem egy kevés tésztával. Vigyázzunk, hogy a forma pereme alatt maradjunk.
6. 180 fokra előmelegített sütőbe helyezem. 20-25 perc alatt aranysárgára sül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre