Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bácskai rizseshús vörösborosan

60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A húst kis darabokra vágom, a bacont szeletelem, a hagymákat aprítom, a paprikát karikára, a paradicsomot kockára vágom.

Egy edényben kevés olajon megpirítom a bacont, ezen megdinsztelem a hagymákat, majd rádobom a húst. Amikor kifehéredett, ráteszem a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, a paprikát és borsot nem sajnálva. Kis idő múltán öntök hozzá vizet, beleöntöm a rizst, megkeverem. Mielőtt kész, öntök hozzá vörösbort, készre főzöm. A végén vágok rá petrezselymet.

Tálaláskor körberakom savanyúsággal, s szórok rá még paprikát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss