Elkészítés: A húst kis darabokra vágom, a bacont szeletelem, a hagymákat aprítom, a paprikát karikára, a paradicsomot kockára vágom.
Egy edényben kevés olajon megpirítom a bacont, ezen megdinsztelem a hagymákat, majd rádobom a húst. Amikor kifehéredett, ráteszem a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, a paprikát és borsot nem sajnálva. Kis idő múltán öntök hozzá vizet, beleöntöm a rizst, megkeverem. Mielőtt kész, öntök hozzá vörösbort, készre főzöm. A végén vágok rá petrezselymet.
Tálaláskor körberakom savanyúsággal, s szórok rá még paprikát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre