Elkészítés: A szalalkálit langyos tejben megfuttatjuk, és fokozatosan hozzádolgozzuk a tésztához valókat. Jól gyúrható tésztát készítünk, melyet 3 egyforma részre osztunk. Vékonyra kisodorjuk, tepsi hátoldalán sütjük.
Majd közben elkészítjük a krémet: a pudingot kikeverjük, és forrásban lévő tejhez keverjük. Majd hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral kikeverjük, és hozzádolgozzuk a kihűlt pudingot. A krémet két egyenlő részre osztjuk, és a lapokat egyenletesen megkenjük, egymásra helyezzük.
A csokimázhoz gőz felett felolvasztjuk és összedolgozzuk a margarint a csokival vagy kakaóval, és a tészta tetejére simítjuk. A csoki megszilárdulása után szeletelhető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre