Elkészítés: A bacont, a pórét és a füstölt sajtot apró kockákra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük.
A bacont kipirítjuk, és szűrőn lecsepegtetjük. A túrót elkeverjük a tejföllel, a póréhagymával, a füstölt sajttal, a baconnel, sóval /ha szükséges/ és borssal. A túrós krémet a gombafejekbe töltjük, és 2-2 hasonló méretűt összeragasztunk.
A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa/, és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Tetszőleges köretet, tartármártást kínálhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre