Elkészítés: A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, a szalonnát és a sonkát kis kockákra, a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét. Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni.
A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa/, és bő olajban kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre