Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, megkelesztjük. Amint megkelt, 2 gombócot formálunk belőle és kör alakúra nyújtjuk (kb. 3-4 mm).
Az egyik lapot a tepsibe rakjuk, eloszlatjuk rajta a tölteléket, és befedjük a másik lappal. Egy pohárral benyomjuk a közepét, de csak annyira, hogy nyoma maradjon. A lapokat 12 cikkre bevagdossuk, és mindegyik cikken tekerünk hármat.
170-180 fokon sütjük. Amikor már majdnem elkészült, a tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk a reszelt sajttal.
Úgy is finom, ha a tetejét tojással kenjük le és megszórjuk szezámmaggal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre