Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Baconös-kolbászos lecsó petrezselymes újkrumplival

Hozzávalók

  • 6 szál újhagyma zöldjével
  • 12 db koktélparadicsom
  • 3 db csípős hegyes paprika
  • 4 szelet bacon
  • 3 szál csípős füstölt paraszt kolbász (kb. 45 dkg)
  • 1 ág rozmaring
  • 6 szál kakukkfű
  • 9 db újkrumpli
  • 3 szál petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • 1 ek olaj

Elkészítés

    1. A krumplikat megtisztítjuk és feltesszük főni. Az újhagymát, a paprikát és a kolbászt felkarikázzuk, a bacont felszeleteljük. 
    2. Egy nagy serpenyőben kevés olajon megsütjük a bacont és a kolbászt, hozzáadjuk az újhagymát (csak a fehér végét), majd a paprikát és a zöldfűszereket. Megsózzuk, megborsozzuk. 
    3. Végül hozzáadjuk a paradicsomokat, és az újhagyma zöldjét. A krumplival tálaljuk, és kevés friss petrezselyemmel díszítjük. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin