Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös-fokhagymás penne

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A bacont, a szalonnát és a mángoldot szeletelem, a fokhagymát, a zellert és a petrezselymet aprítom, a chilit karikára vágom.

A tésztát felteszem főni.

Egy serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnákat, a fokhagymát és a chilit, ráteszem a mángoldot és az újhagyma zöldjét, kicsit megfonnyasztom. Hozzáadom a leszűrt tésztát, a mozzarellát, a paradicsomot, a petrezselymet, fűszerezem, összekeverem.

Tálaláskor szórok még rá kapribogyót, díszítem chilivel és petrezselyemmel.

Megjegyzés

Ez már így is egy igazi olasz pasta lenne, de még tekertem rajta. A zöld színt a mángold, az újhagyma zöldje, a zeller és a petrezselyem adja, a fehéret a mozzarella, a pirosat pedig a paradicsom és a chili. Ezzel összeállt a tricolor. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss