Elkészítés: A fetát villával összetörjük, hozzákeverjük a mustárt, a borsot, a felaprított füstölt tarját, az apróra kockázott paprikát és a finomra vágott snidlinget. Nem kell sózni, mert a feta és a füstölt tarja is elég sós.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk, amire előtte 1-1 szelet bacont teszünk, majd ráhajtjuk a másik felét. A zsemlemorzsába keverjük a szezámmagot, majd a szokásos módon bepanírozzuk a betöltött pulykamelleket. Bő olajban kisütjük.
A körethez a burgonyát vékony csíkokra /szalmára/ vágjuk, és bő olajban kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre