Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös-bundás csirkemáj

MME MME
60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájat fél órára tejbe áztatom, mert attól sokkal puhább és zamatosabb lesz. Utána lecsöpögtetem, és beletekerem egyenként a baconszeletekbe. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába megforgatom, és forró olajban kisütöm. Só nem kell hozzá, mert a szalonna jó ízt ad neki.

A körethez 1 kg burgonyát kockára vágok, megsózom, pirospaprikával, borssal, sóval és majoránnával összeforgatom, állni hagyom kb. 15 percet, utána forró olajban kisütöm.

Könnyű nyári saláta illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek