Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös-borsós tészta

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A bacont saját zsírján megpirítjuk. Közben a borsót előfőzzük, s a tésztát is megfőzzük. Miután a bacon megpirult és a borsó is átfőtt, a leszűrt borsót a baconhöz adjuk, tovább sütjük.

A tészta elkészülte után a lecsepegtetés után, összekeverjük a baconös- borsós alappal, s ekkor ízesítjük, fűszerezzük. A sóval csínján kell bánni, mert a bacon maga is bőven elég sós!

Miután jól összekevertük, s lekapcsoltuk a lángot, csak azután öntjük rá a tojássárgájával összkevert tejfölt.

Tálaláskor friss borssal vagy reszelt sajttal megszórjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss