Elkészítés: A karajt vékony szeletekké klopfoljuk, s megszórjuk ételízesítővel és sóval, majd bedörzsöljük zúzott fokhagymával. Ezután mindegyikre 1-1 szelet bacont fektetünk és 1 vékony szelet vöröshagymát teszünk.
A húst felgöngyölve vastagon kizsírozott tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé. A tepsit alufóliával befedjük, és kb. 35 percig közepes tűznél sütjük. Az alufóliát levéve a tekercseket összetoljuk.
A tejfölbe pici sót teszünk, ráöntjük, majd reszelt sajttal megszórjuk. Kb. fél óra alatt pirosra sütjük.
Köretként rizibizit adunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre