Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babsaláta görögösen

MME MME
120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Előző nap beáztatjuk a szárazbabot. Főzés előtt leszűrjük, majd egy nagy lábosba új vízzel feltesszük főni. 30 perc múlva újra leszűrjük, majd annyi vízben, hogy ellepje, puhulásig főzzük. Leszűrjük, és hagyjuk hűlni. Egy mély tálba tesszük, és hozzákeverjük a zöldségeket. Az öntetet kikeverjük, és a babra öntjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt összekeverjük, majd olajbogyóval díszítjük. Aki szereti, tehet a tetejére tonhalat, illetve belekeverheti a salátába.

Megjegyzés

Tonhal nélkül kiváló keményítőnapi ebéd. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss