Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Babos pulykaragu

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 45 dkg pulykamell
  • 1 db csili paprika (kisebb)
  • 40 dkg paradicsom (konzerv, darabolt)
  • 42,5 dkg sütőtök
  • 40 dkg vörösbab (konzerv)
  • 1 tk őrölt kömény
  • bors
  • 11,5 dkg spenót
  • csilipehely

Elkészítés

    1. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, aztán megfuttatjuk benne a meghámozott, felaprított hagymát és a kimagozott, felkockázott paprikát. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, átnyomott fokhagymát, majd kevergetve 5 percig főzzük.
    2. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott húst, amit fehéredésig pirítunk, aztán a lábasba tesszük a kimagozott, felaprított csilit is.
    3. Beletesszük a darabolt paradicsomot a levével együtt, a kimagozott, felkockázott sütotököt, a babot, az orölt köményt, a sót és a borsot, majd felöntjük 250 ml vízzel, és kis lángon kb. 30 percig főzzük. A főzés vége elott öt perccel a lábasba tesszük a leöblített spenótleveleket, aztán ízlés szerint egy kevés csilipelyhet.

    GOMBÁS-MARHAHÚSOS RAGU >>> 

    CSICSERIBORSÓS PIKÁNS RAGU >>> 

    PARADICSOMOS RAGU FASÍRTTAL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin