Keress receptre vagy hozzávalóra

Babos pulyka felsőcombfilé

Hozzávalók

  • 40 dkg pulyka felsőcombfilé
  • 1 konzerv fehérbab (45 dkg)
  • 1 db hagyma
  • 2 dl paradicsompüré
  • 4 db babérlevél
  • Bors
  • Chilipaprika
  • Hegyes erős paprika
  • Olívaolaj

Elkészítés

    1. A pulykahúst falatnyi kockára vágjuk. A hagymát felaprítjuk. Kevés olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig pároljuk.

    2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a babérlevelet, a chilipaprikát, és a húst puhára főzzük. Beletesszük a lecsepegtetett babot is, hegyes erőssel és friss kenyérrel tálaljuk.

      MÉG TÖBB FINOMSÁG PULYKACOMBBÓL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások