Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babos pörkölt

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A hagymákat felaprítjuk, a húst felkockázzuk, a paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk.
  2. Egy serpenyőben kevés zsíron (vagy olajon) megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a húst, majd fehéredés után hozzá tesszük a paprikát és a paradicsomot is.
  3. Ezután ráöntjük a babot, amelyet előzöleg lecsöpögtettünk, majd a bort.
  4. Amikor a hús már megpuhult, rászórjuk a spenótleveleket. Forrón tálaljuk! 

Megjegyzés

Egy rendhagyó pörkölt. Kenyérrel és vörösborral fogyasztom. JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ! - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss