Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babos-batyus hús

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A füstölt szalonnát kiolvasztom, a kaliforniai paprikát vékony csíkokra vágom, a gombát felaprítom, és mindent lepirítom. Hozzáadom a karikára vágott póréhagymát, tovább pirítom, ízlés szerint fokhagymával, borssal, vágott petrezselyemmel megszórom, és 1 konzerv piros babbal összemelegítem, majd félreteszem.

A húsokat lisztbe mártva kisütöm, és sütök még hasábburgonyát is.

A csomagok összeállítása: fejenként 1 nagy alufóliát vágok, 1 adag krumplit halmozok rá, a ragut elosztom. 1-2 szelet húst teszek a tetejére, arra 1 db bevagdalt virsli. Becsomagolom, tepsire rakom, 15 percig sütöm.

Előre elkészíthető, étkezés előtt csak sütni kell.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss