Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

13 imádnivaló bableves, ami egész napra eltelít

A téli és kora tavaszi menü sztárja, a világszerte ismert és kedvelt bableves. Az egyik legrégebbi alapanyagnak számító szárazbab sok-sok ínséges időszakon segítette át az emberiséget, mivel ebből a könnyedén tárolható, energiában gazdag alapanyagból sokféle egytálételt, illetve levest készíthetünk.

A bableveshez sokféle szárazbabot felhasználhatunk. A magyar bablevesek nagy százaléka tarkababból készül, de használhatunk vesebabot, gyöngybabot, lóbabot vagy vörös babot is. Többféle babot is felhasználhatunk a leves készítéséhez, ilyenkor azonban számolni kell azzal, hogy az eltérő méterű babok nem egy időben fognak megfőni, tehát más-más időpontban kell a leveshez adnunk őket.

1. JÓKAI-BABLEVES >>> 
2. KÖNNYŰ ZÖLDSÉGES BABLEVES >>> 
3. BABLEVES FÜSTÖLT HÚSOS DERELYÉVEL >>> 
4. MEXIKÓI BABLEVES (VEGÁN) >>> 
5. BABOS MINESTRONE >>> 
6. FEJTETT BABLEVES CSIPETKÉVEL>>>
7. GYORS BABLEVES BACONNEL
8. BABLEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>> 

9. MEXIKÓI BABLEVES CSIRKEMELLEL >>> 
10. BÖJTI BABLEVES >>> 
11. BABLEVES FÜSTÖLT HÚSSAL >>> 
12. MAGYAROS BABLEVES >>>
13. FEHÉRBAB-KRÉMLEVES KOLBÁSSZAL >>> 
Még több bableves >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL >>> 

ÍGY FŐZZ OLYAN BABLEVEST, MINT NAGYI - 8 TIPP, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss