A sütnivaló kolbász bőrét lehúzzuk, a húst kis gombócokká formáljuk és serpenyőben, külön zsiradék hozzáadása nélkül megsütjük. A kolbászgombócokat kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a kockára vágott hagymát. A hagymát fazékba áttesszük, hozzáadjuk a mirelit zöldbabot, a fejteni való babot, a felkarikázott sárgarépát. Felöntjük 1 liter vízzel, belemorzsoljuk a húsleveskockát és fedő alatt megfőzzük. Beletesszük a rizsszemtésztát, majd a kolbászgombócokat is és összemelegítjük. A tányéron megtejfölözzük. Felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre