Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bableves füstölt tarjával

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apró kockára vágom és némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá adom a kockára vágott paradicsomot, a paprikát, az erőspaprika szeleteket és együtt pirítom tovább, amíg a zöldségek kicsit összesnek.
  2. A lepirított hagymás zöldségekhez adom a babot, a nagyobb darabokra vágott tarját, a fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, a félbe, majd szeletekre vágott lilahagymát, a majorannát és felöntöm annyi vízzel, hogy két ujjnyira ellepje a babot.
  3. Felforrást követően, fedővel lefedve, takarék lángon 3 órát főzöm. Ha szükséges sózom, de óvatosan, a füstölt hús miatt.
  4. Laktózmentes tejföllel, aprított petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!

 

Megjegyzés

Glutén - és laktózmentes - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek

Friss