Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bableves füstölt hússal és csipetkével

120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmossuk, a babérlevéllel, a borssal és fél fej tisztított és zúzott fokhagymával feltesszük főni.

Amikor félig puha, beletesszük a babot, a kockára vágott burgonyát és hagymát, őrölt borssal fűszerezzük. Amikor majdnem puha a bab, a csipetkét is beletesszük.

A rántást elkészitjük az olajból, a lisztből, a maradék fokhagymából és a pirospaprikából. Tejjel felengedjük, majd óvatosan a levesbe öntjük, nehogy csomós legyen. Összeforraljuk, a cukrot és az ecetet is beletesszük. Ha kell, utánsózunk.

Megjegyzés

Laktató egytálétel. - Kiscsimpi

Ezek is érdekelhetnek

Friss