Elkeverjük a narancslevet a lekvárral, felfőzzük, és hagyjuk kihűlni. A mascarponét összekeverjük a krémtúróval, a vaníliás cukorral és a porcukorral. Egy téglalap alakú tepsibe körberakjuk a babapiskóta felét. Elosztjuk rajta a lekvár és a likőr felét, majd rásimítjuk a mascarponekrém felét. Rátesszük a piskóta másik részét, meglocsoljuk a maradék lekvárral és likőrrel, majd jön a krém másik fele. Éjszakára a hűtőbe tesszük. Meghámozzuk a narancsot olyan vastagon, hogy a fehér héját is eltávolítsuk róla. Vékony szeletekre vágjuk, és elosztjuk a tiramisu tetején. A pisztáciát finomra daráljuk, majd a sütemény tetejére szórjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre