Elkészítés: A tésztát alapanyagait összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, és a lapokat tepsi hátán megsütjük.
A töltelékhez 1 doboz babapiskótát mandulaaromás tejjel meglocsolunk. 3 dl tejből 6 evőkanál liszttel és 2 tojássárgájával sűrű krémet főzünk.
20 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, és a kihűlt krémhez keverjük.
A lapot megtöltjük a krém felével, kirakjuk a babapiskótával, elegyengetjük rajta a maradék krémet, rátesszük a másik lapot.
A cukormázhoz 20 dkg porcukrot 3 tojásfehérjével összekeverünk, és gőz felett keményre verjük. A tészta tetejét bevonju vele.
1 éjszakát állni hagyjuk, másnap szeletelhető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre