Keress receptre vagy hozzávalóra

Babapiskótás-epres torta sütés nélkül

Hozzávalók

  • 50 dkg eper
  • 50 dkg mascarpone
  • 20 db babapiskóta
  • 6 db tojásfehérje
  • 7 ek cukor
  • főzött kávé

Elkészítés

    1. A babapiskótát beáztatjuk kávéba, majd a tortaforma aljára sorakoztatjuk. A megmosott és felaprított epret összeturmixoljuk, összekeverjük a mascarponéval, és rásimítjuk a piskótára.
    2. Egy kevés sóval és a cukorral kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és a mascarponés rétegre simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, végül karamellizáló pisztollyal karamellizáljuk a tetejét.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin