A felsorolt hozzávalókból készítsük el a tésztát, amely hasonló a palacsintatésztához, majd 15 percig pihentessük. Közben a zellert és a megtisztított hagymát vágjuk apróra, és egy kevés olajon1 perc alatt jól pirítsuk át.
A húst, a rákot, a szójacsírát adjuk a hagymához, és további 3 percig süssük. A húsos keverékhez adjuk hozzá a cukrot, a szójaszószt, majd sózzuk meg, és még egyszer alaposan keverjük össze. Az előkészített tésztából süssünk vékony palacsintákat, majd mindegyiket töltsük meg a húsos keverékkel. A palacsinták széleit hajtsuk be, majd tekerjük fel őket.
A tekercsek szélét ragasszuk össze lisztből és vízből készített nyers tésztával. A kész tekercseket forró olajban süssük aranyszínűre. Ha megpirultak, szedjük ki őket egy tányérra, és itassuk le róluk a felesleges olajat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre