Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ayam rica-rica (indonéz fűszeres csirke)

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított csirkehúst félig átsütjük, majd kivéve az olajból félretesszük, és elkészítjük a fűszerezését.

A lilahagymát, újhagymát és a paradicsomot apróra feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a kurkumát, a limelevelet, az ázsiai citromfüvet, a csilipaprikát, és a sóval összedaráljuk. Ezt a fűszerkeveréket összesütjük kevés étolajban, majd hozzáadjuk a félkész csirkehúst. Így sütjük, míg a csirkehús teljesen át nem sül.

Az elkészült csirkehúst kivesszük, tányérra helyezzük, majd leöntjük a maradék fűszeres raguval. Rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss