Elkészítés: A megtisztított csirkehúst félig átsütjük, majd kivéve az olajból félretesszük, és elkészítjük a fűszerezését.
A lilahagymát, újhagymát és a paradicsomot apróra feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a kurkumát, a limelevelet, az ázsiai citromfüvet, a csilipaprikát, és a sóval összedaráljuk. Ezt a fűszerkeveréket összesütjük kevés étolajban, majd hozzáadjuk a félkész csirkehúst. Így sütjük, míg a csirkehús teljesen át nem sül.
Az elkészült csirkehúst kivesszük, tányérra helyezzük, majd leöntjük a maradék fűszeres raguval. Rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre