Elkészítés: Olivaolajon a zúzott fokhagymával és a provance-i fűszerrel megszórva közepes tűzön megsütjük a rákfarkakat - kb. 3-4 perc alatt. Félretesszük hűlni. Kettévágjuk a puha avokádókat, magját eltávolítjuk, a húsát kb. 1 cm vastagon meghagyjuk a gyümölcsben, a többit felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. Összekeverjük a zöld salátalevelekkel (minél többfajta, annál jobb), megsózzuk, hozzáadjuk a kihűlt rákot, ezersziget salátaöntettel ízesítjük, és visszatöltjük az avokádókba. Egy szép rákkal díszítjük, és behűtve tálaljuk ünnepi előételként.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre