Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádós margarita krémparfé

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 20 dkg cukrozott sűrített tej
  • 15 dkg natúr krém sajt
  • 15 dkg puha, érett avokádó
  • 1/2 lime facsart leve
  • 3 cl tequila
  • csipet só
  • A tálaláshoz:
  • tejszínhab
  • friss málna
  • lime reszelt héja
  • mentalevelek

Elkészítés

Elkészítés: Elektromos habverővel habosítsuk fel a cukrozott sűrített tej és a krémsajt keverékét, amíg kissé habos és csomómentes lesz.

Nagyon fontos, hogy ehhez a desszerthez tényleg nagyon puha érett avokádót használjunk! Egy villával törjük össze az avokádó kikapart húsát a lime levével, a tequilával és egy csipet sóval. Adjuk a krémsajtos keverékhez, és addig dolgozzuk össze a habverővel, amíg krémes lesz.

Desszertes poharakba porciózva minimum 1 órát hűtsük fogyasztás előtt. Kevés tejszínhabbal, friss málnával és pár levél mentával tálaljuk.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András, styling: Filep Kata - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss