Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádós csokitorta

30 perc
egyszerű
költséges
14 adag
Hozzávalók
  • Az alaphoz:
  • 20 dkg darált mandula
  • 15 dkg datolya
  • A krémhez:
  • 2 db érett avokádó
  • 3 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 ek kókuszolaj
  • 10 dkg nyírfacukor vagy eritrit

Elkészítés

  1. A darált mandulát és a datolyát egy késes aprítóba tesszük és összemixeljük. Egy tortaformát kibélelünk folpackkal, vagy sütőpapírral és belenyomkodjuk a masszát. Hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
  2. Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, a magját kiszedjük. Kisebb darabokra vágjuk, majd a kakaóporral, a kókuszolajjal és a nyírfacukorral az aprítóba tesszük és krémesre dolgozzuk. A csokikrémet a tortára simítjuk. A tetejét megszórhatjuk kakaóporral és díszíthetjük félbevágott mandulával. 2-3 órára visszatesszük a hűtőbe, majd felvágjuk.

POFONEGYSZERŰ CSOKIKRÉM, AMIT A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>> 

HIHETETLEN! CSOKIS SÜTI MINDÖSSZE 2 ÖSSZETEVŐBŐL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss