Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 az 1-ben avokádópesto: pirítósra, mártogatósként vagy tésztára!

default user icon
MME
Egyébként is imádjuk, de ez az avokádós változat egészen új szintekre emeli a pestót. Selymes és sűrű állagának köszönhetően nemcsak tésztákhoz használhatod, de pirítóson vagy mártogatósként megállja a helyét.

 

Tipp: 

Elkészítés után érdemes közvetlenül a felületét egy műanyag fedővel lezárni, így elkerülhető, hogy az avokádós krém megbarnuljon. Dobozba csomagolva akár 5 napig is tárolható a hűtőben. 

Az avokádópesto receptjét itt találod >>>  

MÁRTOGATÓSOK, SZÓSZOK, KRÉMEK, PESTÓK >>> 

Még több avokádós receptet találsz itt >>> 

Mindent a pestóról >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss