Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádókrémmel töltött tojások

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. Az avokádót meghámozzuk, és kivesszük a magját. A húsát citromlével meglocsoljuk.
  2. A tojásokat keményre főzzük, (4 percig), és hagyjuk kihűlni a vízben, majd megpucoljuk és kettévágjuk, a sárgáját kikaparjuk. A hagymát apróra vágjuk és az avokádóval együtt aprítóba tesszük, és a fűszerekkel, majd a tojássárgájával együtt összedolgozzuk. A krémet creme fraiche-sel kikeverjük és visszatöltjük a tojásokba.
  3. A töltött tojásokat a salátákra helyezzük és paradicsommal díszítjük. Megszórjuk petrezselyemmel és hidegre tesszük tálalásig.

TÖLTÖTT TOJÁS, SONKATEKERCS, FRANCIASALÁTA - A LEGJOBB FOGÁSOK HIDEGTÁLHOZ >>>  

BACONNEL TÖLTÖTT TOJÁS, AMI NEM HIÁNYOZHAT EGY HIDEGTÁLRÓL SEM! >>>  

11 ISTENI HIDEGTÁL-VARIÁCIÓ HÚSVÉTRA >>> 

Megjegyzés

Kedvelem a hidegtálakat, és azon belül a salátásakat. Az avokádóval töltött tojás nekem újdonság, de nagyon finomra sikerült.Gyorsan el is fogyott, szinte éppen csak megkóstoltam. Örülök, hogy ilyen kapós volt. Legközelebbi ünnepekre megint készítek de akkor többet. - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss