Elkészítése: Az avokádók bőrét lehúzzuk, a magot eltávolítjuk a puha húsról, majd villával összetörjük az avokádódarabokat. Ezután pépesre tört fokhagymát és 1 fej lereszelt lilahagymát adunk hozzá. A krémet paradicsomdarabokkal, frissen metél petrezselyemzölddel, fűszersóval, borssal és citromlével ízesítjük. A kész krémet tejföllel és margarinnal lazítjuk, ezzel téve még krémesebbé és lágyabbá.
Villányi Portugieser mellé kínálhatjuk, amely a villányi borvidék jellegzetes fajtája. A vörösborok közül elsõként kerül palackba. Lilás bíbor színű árnyalattal, friss, gyümölcsös illattal, harmonikus ízzel, lágy savakkal rendelkezõ bor. Fogyasztása 15 fokon javasolt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre