Elkészítés: A főtt tojást, a pulykapárizsit, almát, hagymát, uborkát felkockázzuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a zöldségkonzervet, majd az egészet összekeverjük. Tejfölből, mustárból, sóból és borsból *tartármártást* készítünk, és a hozzávalókhoz öntjük. Egy lábosban úgy 1 dl vizet melegítünk, feloldjuk benne a húsleves kockát, majd a zselatint. Fontos, hogy ne forraljuk. Ezután a zselatinos keveréket a tálba öntjük. Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, és beleöntjük a masszát. Egy napra hűtőbe tesszük, majd ha megdermedt, felszeleteljük. Kenyérrel fogyasszuk! Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre