Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Aszpikos szivárvány saláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 vékony szelet gépsonka
  • 8 keményre főtt tojás
  • 10 dkg majonéz
  • 1 dl tejföl
  • 25 dkg mexikói zöldségkeverék
  • 2 dl víz
  • 2 evőkanál zselatin
  • 1 leveskocka

Elkészítés

    Elkészítés: 4 főtt tojássárgáját villával összetörünk, elkeverjük a majonézzel és a tejföllel. A tojásfehérjét apró kockára vágjuk, és majonézes keverékhez adjuk a megfőzött, lehűtött mexikói zöldségkeverékkel.

    A vízbe belekeverjüka zselatint, és a leveskockával felforraljuk, végül összekeverjük a zöldséges-tojásos krémmel.

    Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, beleteszük a 4 szelet sonkát, ráöntjük a massza felét, kirakjuk a maradék 4 egész főtt tojással, majd a zöldséges keveréket elegyengetjük a tetején. Befedjük a maradék 4 szelet sonkával, betakarjuk fóliábal, és hűtőben néhány órát dermedni hagyjuk.

    Tálaláskor tálcára borítjuk a megdermedt ételt, lehúzzuk a fóliát, és szeletelve kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin