Elkészítése: A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Közben az aszaltszilvát melegvízbe beáztatjuk. A kivert húsra nagyságától függõen 1-2 szelet gépsonkát helyezünk, majd ráfektetünk 1 szelet sajtot. A megázott szilvát kimagozzuk és 2-3 szemet a sajtra helyezünk. Az egészet óvatosan összetekerjük, fogpiszkálóval összetûzzük. A panírhoz elõkészítjük a lisztet, felverjük a 3 tojást, hozzáadjuk a fûszersót. A tekercset óvatosan bepanírozzuk, úgy, hogy a végein ne tudjon kifolyni a sajt. Bõ olajban aranybarnára sütjük kis lángon. Ferdén szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre