Elkészítés:
1.) A pulykamellfilét 4 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk.
2.) A zsemléket beáztatjuk ételízesítővel ízesített, langyos fele tej-fele víz keverékbe.
3.) Könnyedén kifacsarjuk a zsemléket, és hozzáadjuk a 2 tojást, az őrölt diót és a kockára vágott aszalt szilvát.
4.) A tölteléket sóval, borssal, szerecsendióval és a brandyvel ízesítjük, majd egyenletesen elosztjuk a 4 szelet filén.
5.) A szeleteket ezután szivar alakban feltekerjük, fóliába csomagoljuk, és tepsibe rakjuk.
6.) Húsleveskockából készült húslevest rakunk alá, és tálalás előtt 30 perccel közepes lángon a sütőben megpároljuk.
7.) Konyak vagy áfonyamártással, rizzsel vagy burgonyafánkkal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre