Elkészítés: A vizet felforraljuk és elkeverjük benne a kókusztejport. A darát kb. 6-7 evőkanálnyi kókusztejjel
leforrázzuk, összekeverjük, és 5 percig állni hagyjuk.
A többi hozzávalót a vágott mandula kivételével egy megfelelő méretű tálba nagyon alaposan összegyúrjuk, hozzáadjuk a leforrázott darát is. Ha a massza keménynek tűnik, belekeverjük a megmaradt kókusztejet, és azzal is összedolgozzuk.
A masszából vizes kézzel kb. 3 cm átmérőjű golyókat formázunk, meghempergetjük a vágott mandulában.
Az elkészült süteményt legalább fél napig hűtőben pihentetjük, csak utána fogyasztjuk. Kb. 40 db lesz belőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre