Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Aszalt szilvás-diós pulykamell

default user icon
1 4/5

Hozzávalók

  • Elkészítési idő: 25 perc
  • Hozzávalók 2-3 adag:
  • 40 dkg pulykamellfilé
  • 10 dkg mag nélküli aszalt szilva
  • 3 evőkanál durvára vágott dió
  • 1 tojás
  • kevés fahéj
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál KNORR Szárnyas Fűszerkeverék
  • 1 tasak KNORR Carbonara Rafinéria
  • 2 dl tej

Elkészítés

    Elkészítés: A sajtszósz alapot elkészítjük a 2 dl tejjel. Hűlni hagyjuk. A pulykamellet fűszerezzük, majd az aszalt szilvából, dióból, tojásból, sajtszószból és fűszerekből tölteléket készítünk. Arányosan szétosztjuk, és a szeletek közepére kenjük. Tekercset göngyölítünk a húsból, fóliázott tepsiben egymás mellé fektetjük őket, majd mézes olajjal megkenve 180 fokos sütőben pirosra sütjük (kb. 15-20) perc. Burgonyapürével tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

morsolyka
Nagyon finom lett, a töltelék markáns ízt adott a húsnak! Amivel még fel lehet dobni, ha tálaláskor valamilyen gyümölcsbefőttet kínálnunk mellé.

Magazin