Aranysárga gombás rizottó

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 15 dkg rizs
  • 1 db KNORR Aranysárga Tyúkhúsleves kocka
  • 10 dkg gomba
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 csipet sáfrány
  • 3 dkg parmezán sajt
  • 1/2 dl tejszín
  • törött bors

Elkészítés

    Elkészítés: A rizst megpirítjuk 1 evőkanál vajon, hozzáadjuk a sáfrányt, majd felöntjük a 2,5 dl vízzel és beledobjuk a leveskockát. Amíg a rizs puhára fő, kevés vajon megpirítjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Borssal ízesítjük, majd összekeverjük a puhára párolt rizzsel és a tejszínnel. Forrón, a tetejét parmezán sajttal megszórva tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Kiss Evelin 3 évvel ezelőtt
nagyon finom és egyszerű recept! ha van időtök (vagy van lefagyasztva alaplé), próbáljátok ki leveskocka helyett csirkealaplével, még finomabb lesz! (:
Takács Ilona 5 évvel ezelőtt
egyél ebből a rizottóból látni fogod, hogy nem kell hozzá semmi...
Kara Szilvia 6 évvel ezelőtt
Ez a rizottó inkább egytál étel vagy köretként is megállja a helyét, pl. hal mellé?

Hasonló Receptek

Magazin