Elkészítése: A sütőt már most kapcsoljuk be, hogy meleg legyen. Az édes pezsgőt tegyük a hűtőbe, hogy az pedig jéghideg legyen! A törpeharcsát megtisztítjuk, majd forrásban levő vízbe mártjuk. Pár másodpercig benne hagyjuk, majd kivéve lenyúzzuk a bőrét (könnyen lejön). Az előkészített halat finoman besózzuk, finoman megborsozzuk (ne legyen sok!), és megszórjuk a Knorr Rafinériával. A halakat egy tepsibe helyezzük. Alájuk kevés olajat és a muskotályos édes pezsgőt öntünk. Befóliázzuk a tepsit, és a már meleg sütőbe toljuk, megpároljuk (ennek ideje a halak nagyságától függ). A kész ételhez párolt rizs illik, tejszínes gombamártással.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre