Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Áprilisi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

Heti menü – 2013. áprlis 22 - 28.

Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Sült pangasius parmezános besamelmártással
Desszert: Gesztenyepüré
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes sárgarépa-főzelék

Előétel: Kimchi (Kim Chee, Kimchee)
Főétel: Koreai pácolt csirke
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres-citromos serpenyős zöldségek

Előétel: Savanyúkáposzta-leves kolbásszal
Főétel: Sertéspörkölt galuskával, káposztasaláta
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Pirított zöldségek sült sajttal

Előétel: Zöldségleves fűszeresen és gazdagon
Főétel: Krumplifőzelék sült oldalassal
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Savanyú krumplifőzelék gombával

Előétel: Tárkonyos-tejfölös gombaleves
Főétel: Sonkás-kolbászos tészta csőben sütve
Desszert: Mennyei túrótorta
Vegetáriánus ajánlat: Grízes tészta baracklekvárral

Reggeli: Lilahagymás tojássaláta
Előétel: Füstöltsajt-krémleves újhagymával
Főétel: Fogarasi kapros sertésborda rizzsel körítve
Desszert: Meggyes-mákos kalács
Vacsora: Tatáros szendvics
Vegetáriánus ajánlat: Pirított erdei gomba

Reggeli: Medvehagymás tojáskrém pirítóssal
Előétel: Vörösboros áfonyaleves
Főétel: Töltött őzborda vadászok kedvére
Desszert: Non plus ultra
Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges bulgur buggyantott tojással

Heti menü – 2013. április 15 -21.

Előétel: Friss sóskaleves galuskával
Főétel: Rizses zúza káposztasalátával
Desszert: Édes tejfölben sült túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrém pirítóson, zöld salátával

Előétel: Kókuszos thai csirkeleves
Főétel: Wokban párolt hátszín zöldségekkel, thai szezámos szójamártásban
Desszert: Thai édes rizsgombóc
Vegetáriánus ajánlat: Thai rizses zöldség

Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Csípős-mézes oldalas fóliában sült burgonyával
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Kínai kel saláta egyszerűen és gyorsan

Előétel: Almaleves
Főétel: Rakott krumpli húsos raguval és cukkinivel
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségekkel rakott krumpli

Előétel: Tiroli kapros gombócleves
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Lekváros fánk
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos makaróni

Reggeli: Kalács vajjal, lekvárral és tejes kávéval
Előétel: Marhahúsleves
Főétel: Töltött sertésdagadó hagymás burgonyával, céklasalátával
Desszert: Vaníliás kalácspuding
Vacsora: Szombati lazacszelet
Vegetáriánus ajánlat: Almás rántott sajt

Reggeli: Halas szendvicskrém pirítóssal, citromos teával
Előétel: Karalábéleves galuskával
Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Magas-Tátra (krémes)
Vacsora: Waldorf-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldcitromos pácban sült zöldspárga gombafalatokkal

Heti menü – 2013. április 08 - 14.

Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Vecsési sertésszelet
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Olajbogyós zöldbabsaláta

Előétel: Édesburgonyaleves csicseriborsóval
Főétel: Szalontüdő (pejsli) zsemlegombóccal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett burgonya vegyes salátával

Előétel: Sárgarépa-krémleves
Főétel: Tonhalas spagettisaláta
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Frissítő tésztasaláta

Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Kelkáposzta-főzelék fasírtgolyókkal
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta-főzelék kakukkfüves csicsókafasírttal

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Ínyenc rizses hús csemege uborkával
Desszert: Citromos álom
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymás rizottó

Reggeli: Dióval töltött tojás
Előétel: Kaszás leves
Főétel: Tejszínes csirke diódarabkákkal, vajas-zelleres burgonyapürével
Desszert: Borzselé
Vacsora: Almás-balzsamecetes libamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Mártogatós sült camembert

Reggeli: Mozzarellás pirítós
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Káposztás-babos húsgombóc kolbásszal
Desszert: Palacsinta, kinek-kinek kedvére töltelékkel
Vacsora: Hamburger
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-zöldséges fasírt párolt rizzsel, céklasalátával

Heti menü – 2013. április 01-07.

Reggeli: Zsemlében sült sonka
Előétel: Vendégváró húsvéti koszorú
Főétel: Gombás sonkaszelet
Desszert: Húsvéti csokis muffin
Vacsora: Sonkapástétom
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti spenóttorta

Előétel: Tojásleves
Főétel: Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal
Desszert: Maradék húsvéti sütik
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségpörkölt

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Tarhonyás hús céklasalátával
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Tarhonyás zöldségtál

Előétel: Chilis-répás paradicsomleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Capuccino-krém
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Francia sajtos makaróni

Reggeli: Bundáskenyér teával
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Pikáns pontyfalatok burgonyával
Desszert: Mindig sikerül kuglóf
Vacsora: Óriás uzsonnaszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Egészben sült fenyőalja

Ezek is érdekelhetnek