HETI MENÜ – 2010. ÁPRILIS 25 - MÁJUS 01.
Hétfő - Húsvét
Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcsízzel és tejeskávéval
Előétel: Pikáns sonkagombócleves
Főétel: Provence-i bárányborda francia lecsóval
Desszert: Húsvéti tojások
Vacsora: Húsvéti sonkabomba
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti spenóttorta
Kedd - Pistuc receptjeiből válogattunk
Előétel: Zöldségleves fűszeresen és gazdagon
Főétel: Fűszeres fasírt, párolt zöldség hagymabolondoknak
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes sárgarépa-főzelék
Szerda
Előétel: Savanyúkáposzta-leves kolbásszal
Főétel: Tepsis szezámmagos csirke
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Pirított zöldségek sült sajttal
Csütörtök
Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grízes tészta (Darás metélt) baracklekvárral
Péntek
Előétel: Gombaleves
Főétel: Krumplifőzelék bélszínrolóval
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék tükörtojással
Szombat
Reggeli: Zellerszendvics
Előétel: Füstöltsajt-krémleves újhagymával
Főétel: Kolozsvári rakott káposzta
Desszert: Magas-Tátra (krémes)
Vacsora: Snidlinges tojáskrém
Vegetáriánus ajánlat: Pirított erdei gomba
Vasárnap
Reggeli: Mozzarellás pirítós
Előétel: Vörösboros áfonyaleves
Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Non plus ultra Habliliom módra
Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc
Vegetáriánus ajánlat: Sült pangasius parmezános besamelmártással
HETI MENÜ – 2011. ÁPRILIS 18 -24.
Hétfő
Előétel: Friss sóskaleves galuskával
Főétel: Rizses zúza káposztasalátával
Desszert: Házi gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrémes melegszendvics zöldsalátával
Kedd - Esztiklock receptjeiből válogatunk ma
Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Csípős-mézes oldalas fóliában sült burgonyával
Desszert: Édes tejfölben sült túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Kínaikel saláta egyszerűen és gyorsan
Szerda
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Tonhalas spagettisaláta
Csütörtök
Előétel: Almaleves
Főétel: Töltött paprika
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztatekercs
Péntek - Nagypéntek
Előétel: Tiroli kapros gombócleves
Főétel: Gombás raguval töltött palacsinta
Desszert: Túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombás raguval töltött palacsinta
Szombat - Nagyszombat
Reggeli: Házi zsemle sajttal és kakaóval
Előétel: Tárkonyos bárányleves
Főétel: Szombati lazacszelet
Desszert: Húsvéti csokis muffin
Vacsora: Húsvéti sonka keménytojással, kaláccsal, húsvéti sárga túróval
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti szójasonka
Vasárnap - Húsvét
Reggeli: Maradt még a tegnapi sonkából :)
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról
Desszert: Meggyes-mákos kalács
Vacsora: Húsvéti sonkapástétom Misi módra
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti cipó mazsolával
Heti menü – 2010. április 11 -17.
Hétfő
Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Ínyenc rizses hús csemege uborkával
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc
Kedd
Előétel: Édesburgonya leves csicseriborsóval
Főétel: Szalontüdő (pejsli) zsemlegombóccal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett burgonya
Szerda
Előétel: Ananászos almasaláta
Főétel: Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol
Csütörtök
Előétel: Narancsleves habgaluskákkal
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírttal
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék szójafasírttal
Péntek
Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Tojásos nokedli fejessalátával
Desszert: Karamelles narancssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejessalátával
Szombat - Irány Norvégia, ma Nordkapp főz nekünk
Reggeli: Dióval töltött tojás
Előétel: Kaszás leves
Főétel: Tejszínes csirke diódarabkákkal, vajas-zelleres burgonyapürével
Desszert: Borzselé
Vacsora: Almás-balzsamecetes libamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Mártogatós sült camembert
Vasárnap
Reggeli: Padlizsánkrém fokhagymás bagettel
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Káposztás-babos húsgombóc kolbásszal
Desszert: Palacsinta, kinek-kinek kedvére töltelékkel
Vacsora: Hamburger
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-zöldséges fasírt párolt rizzsel, céklasalátával
Hétfő
Előétel: Csicsókakrémleves
Főétel: Vecsési sertésszelet
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos makaróni
Kedd - ma Kecskeméten, Giuditta25 konyhájában nézünk körül
Előétel: Olasz csirkeleves
Főétel: Csirkemellcsíkok mézes-szezámmagos bundában
Desszert: Málnás almakompót diétásan
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségpörkölt
Szerda
Előétel: Chilis-répás paradicsomleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Capuccino-krém
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Csütörtök
Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Tarhonyás hús céklasalátával
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Olajbogyós zöldbabsaláta
Péntek
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Sajtos makaróni
Desszert: Almás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni
Szombat
Reggeli: Fűszeres zsemleropogós
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Pikáns pontyfalatok burgonyával
Desszert: Mindig sikerül kuglóf
Vacsora: Óriás uzsonnaszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrémes padlizsántekercsek
Vasárnap
Reggeli: Brokkolisaláta sült szalonnával és áfonyával
Előétel: Tárkonyos marharaguleves
Főétel: Tepsiben sült csirke aszalt gyümölcsökkel töltve, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva